Bli ledbyggare i Funäsfjällen

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa fjällområde för utomhusaktiviteter? Vi söker dig som vill arbeta utomhus på fjället, är god fysisk form, gillar att samarbeta och tar stort eget ansvar.

Om arbetet

Under sommaren 2020 ska framför allt cykel- och vandringsleder renoveras och nyskapas i syfte att skapa hållbarhet och bättre upplevelser på lederna  i Funäsfjällen.Ett nytt enhetligt skyltsystem kommer också att sättas upp i området. Med andra ord är det ett fysiskt arbete utomhus med mycket byggande, en del grävande och frakt av  material  runt i  hela fjällsystemet. Du kommer alltid att arbeta tillsammans med minst en kollega och få dina arbetsuppgifter av en arbetsledare.  Vi sätter stort värde på att använda varandras erfarenheter och kunskaper, liksom att vi lär av varandra för att nå ett så bra resultat som möjligt.

Du som person

Du har vana av att arbeta med kroppen som verktyg, men har även god hand med handverktyg. Kanske har du tidigare erfarenhet av att byggnation eller av markanläggning där du både jobbat självständigt och i team.  Dessutom har du ett stort intresse av, och erfarenhet av att cykla MTB, vandra och röra dig i naturen . Vi  ser gärna att du tidigare arbetat med ledbyggnation, särskilt med MTB-leder.  Du har en vilja att lära av andra och hela tiden utvecklas i jobbet . Du gillar att ta i och arbeta tillsammans med andra, men har inga problem att arbeta på egen hand

Kvalifikationer/önskemål

  • B-körkort
  • Möjlighet till heltidsanställning
  • Tidigare erfarenhet av att bygga cykelleder 
  • Tidigare erfarenhet av byggnation, snickeri et c.
  • Förarbevis för terränghjuling
  • Sågutbildning AB, C extra plus
  • God lokalkännedom

Anställning

Timanställning, heltid. (Provanställning tillämpas)

Från  juni –  sista september, med möjlighet till förlängning till oktober.

Arbetet planeras så ett uppehåll av arbetet görs på två veckor månadsskiftet juli/augusti 

Ansökan  mailas till Kalle Ljungberg

Vi intervjuar löpande, men vill ha din ansökan  senast 25/4

Om Affärsdrivande Multiarena

Projekt Affärsdrivande Multiarena – Hållbar utveckling för internationell konkurrenskraft, startade 2018 pågår fram till årsskiftet 2021/2022 och bedriver utveckling och marknadsföring av sex olika ledsystem; skoter-, längd-, vandring-, cykel-, rid- och paddelleder. Tillsammans bildar dessa spår och leder en sträcka på ca 1 700 kilometer genom byarna Fjällnäs, Tänndalen, Funäsdalen, Kappruet, Bruksvallarna, Tännäskröket och Ramundberget.

Projektets syfte är att möjliggöra för fortsatt intensiv turism samtidigt som höga natur- och kulturvärden bibehålls i ett långsiktigt perspektiv. Projektet arbetar med ett hållbarhets- och kvalitetsperspektiv på 60 år in i framtiden där målet är att skapa möjligheter för fastboende och gäster att kunna bo, leva och njuta av den unika fjällmiljön – även om 60 år.