Skidåkning är friskvård

Du vet väl att skidåkning är godkänt som skattefri friskvårdsförmån. En självklarhet tycker vi med tanke på att man är ute och andas frisk luft samtidigt som man tränar både kondition och styrka. Allt i kombination med en rejäl dos livsnjut såklart!

Hur använder jag friskvårdsbidraget när jag köper Skipass & Spårkort?
För att du ska kunna nyttja friskvårdsbidraget när du köper Skipass eller Spårkort behöver du ett kvitto som bevisar att det är just du som har använt Skipasset eller spårkortet – vilket du redovisar till din arbetsgivare. Därför är det viktigt att endast göra ett köp per kvitto om ni är fler i familjen som ska utnyttja friskvårdsbidraget.
När du gör ditt köp i vår onlinebokning registreras ditt Skipass/spårkort tillsammans med ditt namn direkt på bekräftelsen. Om personnummer behövs i bekräftelsen kontaktar ni oss på [email protected] så hjälper vi er. Ni kan sen logga in på eran sida där man har möjlighet att skriva ut det dokument som heter bekräftelse/ faktura där alla uppgifter finns med.

Logga in på din sida för att skriva ut fakturan/Bekräktelse.

Här köper du ditt skipass/spårkort online

Hantering av betalning/kvitton
Destination Funäsfjällen är inte anslutna till några friskvårdsnätverk utan du köper och betalar ditt Skipass/spårkort som vanligt och ansöker sedan i efterhand om bidraget med din kvittokopia eller bokningsbekräftelse som underlag.