Foto: Emma Dahl

Mervärde Funäsfjällen

FUNÄSFJÄLLEN ÄR SÅ MYCKET MER ÄN ETT GEOGRAFISKT OMRÅDE. DET ÄR VÅRT GEMENSAMMA ARV OCH ANSVAR.


Idag är vi drygt 200 medlemmar i Funäsfjällen som samarbetar i fjällbyarna Ramundberget, Bruksvallarna, Fjällnäs, Tänndalen, Tännäs, Ljusnedal, Messlingen, Mittådalen och Funäsdalen.

Det är vi som lever och är verksamma här – bland annat skidanläggningar, äventyrsföretag, hotell, stugbyar, byggföretag, bensinmackar, samebyar, restauranger, butiker, caféer och privatpersoner – som tillsammans arbetar för en hållbar utveckling av vår storslagna miljö. Ett arbete som naturligtvis kräver både engagemang och resurser.

Men allt är möjligt. Och allt händer tack vare att alla medlemmar, tillsammans med dig som gäst och besökare är med och bidrar. Ibland syns det, oftast inte. Men framför allt hoppas vi att du märker det i vårt stora utbud och i det vi tillsammans kan ge dig som gäst – komfort, service och upplevelser. Storslagna upplevelser. Det är det vi brinner för, och det är därför Mervärde Funäsfjällen finns. För att återinvestera i vår miljö och vår ständiga strävan att bli bättre. Och samtidigt vårda och bevara vårt arv – för din skull lika mycket som vår.

Välkommen hit – igen, igen och igen.