Utförsåkning är friskvård!

Visste du att utförsåkning är godkänt som skattefri friskvårdsförmån. Helt självklart tycker vi! Utförsåkning  tränar både kondition och styrka samtidigt som du är ute och får frisk luft.  Allt i kombination med en rejäl dos livsnjut såklart!

Så här använder du friskvårdsbidraget när du köper Skipass:

För att nyttja friskvårdsbidraget när du köper Skipass behöver du ett kvitto som bevisar att det är just du som har använt Skipasset. Detta redovisar du sedan till din arbetsgivare. Därför är det viktigt att du endast gör ett köp per kvitto om ni är fler i familjen som ska utnyttja friskvårdsbidraget.

Du gör först köpet av ditt liftkort. För att lägga till personnummer i bekräftelsen kontaktar ni oss på [email protected] så hjälper vi er. Ni kan sen logga in på eran sida där du har möjlighet att skriva ut det dokument som heter bekräftelse/ faktura där alla uppgifter finns med. Sen är det bara att lämna in till din arbetsgivare.

Logga in på din sida för att skriva ut fakturan/Bekräktelse.

Här köper du ditt skipass/spårkort online

Hantering av betalning/kvitton
Destination Funäsfjällen är inte anslutna till några friskvårdsnätverk utan du köper och betalar ditt Skipass/spårkort som vanligt och ansöker sedan i efterhand om bidraget med din kvittokopia eller bokningsbekräftelse som underlag.