Magnus är fjärde generationens hotell-vd

På hotell Bruksvallsliden är det familjen Myhr som styr.
– 
Det är ett privilegium att ha släkten omkring sig på dagarna, säger Magnus Myhr, som för två år sedan tog över ledningen för det legendariska hotellet efter sina föräldrar.

Läs mer

Andrea återuppväckte gammelmorfars bageri

Erik Jonsson lade ner sitt bageri Jonssons Konditori & Bageri i Funäsdalen för över 50 år sedan, men barnbarnsbarnet Andrea Skott Dahlgren startade ett nytt i samma lokaler – och med nästan samma namn.
– 
Det kommer fortfarande in gäster som minns hur det var på gammelmorfars tid, säger hon.

Läs mer

Emil och Rasmus tog familjekrogen till nya höjder

Två egensinniga och kvalitetsmedvetna bröder har gjort den familjeägda restaurangen Skoogs Krog och Logi i Funäsdalen till ett smakparadis med fokus på hållbarhet och lokala råvaror.
– 
Det viktiga är inte att vi finns med i White Guide, utan att gästerna är nöjda, säger kökschefen Emil Bertilsson.

Läs mer