Den bästa julklappen är tid tillsammans. Varför då inte ge bort en jul i fjällen tillsammans med vänner eller familj?  Nypistade backar väntar på dina svängar. I längdspåren får du chans att staka fram genom tystnaden och vackra dalgångar. I stugan väntar brasan på att tändas för att både värma upp kropp och lysa upp tillvaron. Julen är en magisk tid på året att uppleva våra vackra fjäll så ta chansen och säkra en plats till en vit jul tillsammans med vänner och familj!

Skoter – Inte bara för skoterfantasten

SKOTERN ERBJUDER MÖJLIGHETER FÖR SÅ MÅNGA FLER ÄN DEN BENSINDOFTÄLSKANDE SKOTERFANTASTEN SOM HELST KÖR I FRIÅKNINGSOMRÅDEN ATT KUNNA KOMMA LÅNGT UT I FUNÄSFJÄLLENS VACKRA OMRÅDEN. HÄR ÄR NÅGRA AV ANLEDNINGARNA TILL VARFÖR JAG GÄRNA HAR TILLGÅNG TILL SKOTER OCH DE 610 KM SKOTERLEDER SOM FINNS I FUNÄSFJÄLLEN.

Läs mer

Ramundberget

NÄR MAN HITTAT NÅGOT MAN ÄLSKAR ÄR FÖRÄNDRING LÄSKIGT. MEN VI I RAMUNDBERGET HAR TROTS DETTA EN STÄNDIG STRÄVAN EFTER ATT UTVECKLAS. OCH DET ÄR DÄRFÖR ATT DE TRE STORA NYHETERNA FÖR I ÅR ÄR UTVECKLINGAR AV TRE STARKA KLASSIKER. OSTHANG, KÄLLAREN OCH SOLBRÄNNET. HAR MAN VARIT I RAMUNDBERGET FÖRR, DÅ ÄR DET INTE OMÖJLIGT ATT DESSA TRE ORD GÖR ATT MUNGIPORNA SPONTANT DRAS UPP.

Läs mer

Ännu mer Tänndalen

FJÄLL I ALLA VÄDERSTRECK, GENUINA MÖTEN, LOKAL MAT OCH SKIDÅKNING NÄR DEN ÄR SOM MEST NJUTBAR.
OCH NU BLIR DET BARA MER AV DET GODA!

Läs mer