Ännu mer Tänndalen

FJÄLL I ALLA VÄDERSTRECK, GENUINA MÖTEN, LOKAL MAT OCH SKIDÅKNING NÄR DEN ÄR SOM MEST NJUTBAR. OCH NU BLIR DET BARA MER AV DET GODA!

Foto: Anders Robertsson

Text: Anna Bjurholm

Förändringen är redan igång och tillsammans med besökarna kommer vi att skapa det ultimata Tänndalen. Vi började med Ski Lodge som gav fullutrustade lägenheter, praktiskt taget mitt i backen. Efter att ha jobbat på utvecklingen här under några år gör vi nu en storsatsning på helhetsupplevelsen för våra gäster, utöver de långsiktiga planerna.

Som du vet är Tänndalen älskat av skidåkare. Vi ska nu förbättra det vi är bäst på och göra skidområdet ännu starkare. Bland annat kommer du att mycket snart få åka i den sprillans nya släpliften och upptäcka ett nytt, större och såklart bättre barnområde i Hamra. Missa inte heller vår helt nya park som låter dig släppa lös all kreativitet och lekfullhet du har inom dig!

Även maten är en stor del av upplevelsen och får självfallet ta plats i utvecklingen av Tänndalen. Vi satsar främst på ett närodlat matkoncept med lokala råvaror där du som gäst verkligen kan få smaka på det bästa området har att erbjuda. Framförallt förbättrar vi Fjällkrogen och Ski Lodge Kök & Bar men missa heller inte att besöka TP Restaurang & Bar, en backrestaurang med härlig laid back-filosofi , samt Buskvallen Inn som efter 30 år är en av den svenska fjällvärldens bästa restauranger.

Det nya Tänndalen blir inte bara bättre – det ser även bättre ut. I arbetet med att bli mer oss själva presenterar vi oss inför årets säsong i en ny visuell identitet! Det innebär bland annat en ny grafisk profil med ny logotyp och tydligare kommunikation i vad vi egentligen erbjuder dig som gäst här.

Du får alltså ännu mer Tänndalen. Vi ses i vinter!

Fas 1 (slutförd)
* Ski Lodge
* Vattenreservoar snötillverkning
* Snösystem Hamra
* Tomtområde

Fas 2 (pågående)
* Sexstolslift Hamra
* Släplift Hamra
* Barnområde Hamra
* Utveckling av parken
* Snösystem Buskvallen

Fas 3
* Vidarutveckling av snösystemet mot Tännporten och Svansjön
* Konstsnöslinga för längdåkning i dalen
* Utveckling av infartområdet till Hamra (butik/parkeringsytor/boende)
* Utveckla lågzon med nya liftar och pister

Fas 4
* Daglodge med ny skiduthyrning, lounge och lägenheter
* Sexstolslift Svansjön