Stigcykling Mountainbike MTB

Sommar i fjällen och covid-19

Foto: Emrik Jansson

Vi planerar som vanligt för en fantastisk sommar – anläggningarna som slår upp portarna ungefär veckan vid midsommar – liftarna startar i början av juli för MTB och stugorna går att boka ännu tidigare! Lederna brukar tina där i juni, det kan vara lite blött och svalt sommarväder  i början – men kläder efter väder! Ring gärna och kolla att bomvägen är öppen för att se hur vissa guldturer är tillgängliga med bil. 

Sommarboende via Funäsfjällen.se

Stug- och aktivitetsbokningen har öppnat! Nu har vi också tillfälligt ändrat om- och avbokningsreglerna:
Fri om- och avbokning fram till 14 dagar innan ankomst. Detta gäller för samtliga bokningar med ankomst t.o.m 31 oktober 2020 som bokats via Funäsfjällen.se

Vid bokningen kan du också beställa till ett avbeställningsskydd för 395 kronor. Det gäller om någon i ditt sällskap eller du blir sjuk innan avresa  – läs mer under bokningsreglerna. 

Fjällaktiviteter i sommar

Många av våra aktiviteter sker utomhus och-/eller i liten skara. Små guidegrupper, mindre läger och enskilda turer. De stora händelserna som är inplanerade är Fjällturen och Gieje-trailloppet. På deras hemsidor kan du läsa om de senaste uppdateringarna för respektive lopp! 

Aktiviteterna har ofta flexibla om- och avbokningsregler. För MTB och Yogalägret sker t ex återbetalning om reserestriktioner fortsätter att gälla. Ring eller maila gärna och fråga om vad som gäller för just din aktivitet. 

Vi fortsätter att följa de råd och riktlinjer som kommer från våra myndigheter. Exakt hur de ser ut i sommar vet vi inte – men vi gör allt för att göra vistelsen lika säker och fantastisk som alltid.

Välkommen till Funäsfjällen i sommar