Stigcykling Mountainbike MTB

Sommar i fjällen och covid-19

Foto: Emrik Jansson

Vi planerar som vanligt för en fantastisk sommar – anläggningarna som slår upp portarna ungefär veckan vid midsommar – liftarna startar i början av juli för MTB och stugorna går att boka ännu tidigare! Lederna brukar tina där i juni, det kan vara lite blött och svalt sommarväder  i början – men kläder efter väder! Ring gärna och kolla att bomvägen är öppen för att se hur vissa guldturer är tillgängliga med bil. 

 

JUST NU HAR VI TILLFÄLLIGA OM OCH AVBOKNINGSREGLER FÖR SOMMAREN 2020 OCH VINTERN 2021:

Vill du boka din fjällsemester, men känner dig osäker?
På grund av rådande omständigheter så har vi valt att tillfälligt ändra våra bokningsvillkor.

Du har fri om- och avbokning fram till 15 dagar innan ankomst för bokningar med bokat avbeställningsskydd för 495 kr. Gäller för ankomst innan 30 april 2021 som bokats via Funäsfjällen.se.

De tillfälliga villkoren gäller för bokningar gjorda innan den 30 september 2020. Från 1 oktober gäller våra ordinarie bokningsvillkor igen.

Fjällaktiviteter i sommar

Många av våra aktiviteter sker utomhus och-/eller i liten skara. Små guidegrupper, mindre läger och enskilda turer. De stora händelserna som är inplanerade är Fjällturen och Gieje-trailloppet. På deras hemsidor kan du läsa om de senaste uppdateringarna för respektive lopp! 

Aktiviteterna har ofta flexibla om- och avbokningsregler. För MTB och Yogalägret sker t ex återbetalning om reserestriktioner fortsätter att gälla. Ring eller maila gärna och fråga om vad som gäller för just din aktivitet. 

Vi fortsätter att följa de råd och riktlinjer som kommer från våra myndigheter. Exakt hur de ser ut i sommar vet vi inte – men vi gör allt för att göra vistelsen lika säker och fantastisk som alltid.

Välkommen till Funäsfjällen i sommar