Må gott

Ibland har benen fått nog. Ibland är man inte överens med vädret. Ibland vill man bara må gott. Unna dig en massage, ta en behandling eller någon annan skön och avkopplande aktivitet.

Unna dig en spaupplevelse

Skäm bort dig under en heldag eller eftermiddag på någon av våra spaavdelningar! Mi Gullo Spa ligger makalöst vacker till i Fjällnäs med bland annat en evighetspool och mycket mer, och Eriksgårdens Fjällhotell i Funäsdalen har en ny spaavdelning med pool, jacuzzi och ång-, klassisk-, och IR- bastu. Där kan du även få behandlingar i världsklass!

Återhämta en trött kropp

Kanske vill du bara ha en timmes massage eller naprapatbehandling efter en dag eller dagar ute! Här finns det många olika kroppsproffs som kan ge dig den bästa behandlingen.

Skogsbada eller vattenbada

Ett dopp är otroligt välgörande för kropp och själ: antingen i en sjö eller på en sten i skogen. Det kanske låter konstigt, men att skogsbad är att bara ta in sin omgivning i en rogivande miljö. Kanske lägga sig ner i på den mjuka mossan och räkna sina egna andetag.

Fjällyoga

I Funäsfjällen finns många olika yogautövare. Kanske är vi faktiskt den mest yogatäta destinationen i sverige sett till befolkningsmängd. Här hittar du allt från klassisk ashtangayoga, en mer fysisk yoga, till yinyoga som är lugnare. Varje sommar hålls många läger som kombinerar yogas välgörande med naturens lugn.