Köp Fjällpass Cykel

Här i Funäsfjällen köper du ett ledkort för att cykla på våra leder: Fjällpass Cykel. Du får fantastisk cykling i en storslagen fjällmiljö och bidrar till en hållbar och välmående fjällvärld i generationer framåt. Fjällpasset gäller från det att ledcyklingen öppnar för säsongen, med planerad premiär den 15 juni.

Du kan enkelt köpa passet i vår app: Spår & leder Funäsfjällen. Fjällpasset är helt digitalt, så du behöver inte ha med dig något på turen annat än din telefon.

Säsongspass eller dagspass

Du väljer om du vill betala per dag, köpa Fjällpass för flera dagar eller lösa ett säsongskort. Det är också enkelt att förköpa alla pass. Du väljer helt enkelt det startdatum du vill ha -> första cykeldagen och sedan hur många dagar du vill cykla och betalar med Swish eller kort. Sen är det bara att ge dig ut och njuta av lederna när du kommer fram.

Fjällpass cykel

Antal dagar Vuxen Barn 7-17
1-dagars 100 kr 50 kr
2-dagars 200 kr 100 kr
3-dagars 300 kr 150 kr
4-dagars 400 kr 200 kr
7-dagars (Veckokort) 500 kr 250 kr
Säsongskort 900 kr 450 kr

Vad ingår i fjällpasset:

Förutom storslagen fjällcykling så bidrar Fjällpasset till så mycket mer: Vi spångar, grusar, skyltar och underhåller våra leder. Vi ersätter markägarna som upplåter en del av sin mark för cykling. Och våra ledvärdar finns ute på lederna och ser till att allt flyter på och både människa, djur och natur mår bra. Dessutom ingår det utveckling av nya leder. Allt går med andra ord direkt tillbaka till vårt område.

Läs allmänna villkor för fjällcykling

Har du frågor kring fjällpasset?

Kontakta Funäsfjällens ledbolag; info(a)funasfjallensledbolag.se