5 Bruksvallarna - Ramundberget
Foto:

Cykla

Upplev fjällvärlden från cykelsadeln, här finns vägar och stigar som passar allt från standardcyklar till mountainbikes och avancerade downhillmaskiner. Välj tur och utrustning som passar just dig. För att göra cykling tillgängligt för alla, oavsett nivå har vi skapat 423 kilometer cykelleder i varierande terräng och svårighet. Det finns cykling som passar barn och gamla och cykeln är ett fantastiskt sätt att ta sig fram på fjället.

 

423 kilometer cykelled

Cykelaktiviteter

Cykelevenemang mm

423 km cykelleder

SOMMAREN 2010 STOD DE ÄNTLIGEN KLARA. 423 KILOMETER CROSS COUNTRYLEDER FÖR VANLIG CYKEL OCH MOUNTAINBIKE I OLIKA SVÅRIGHETSGRADER. FRÅN DJUPA FRODIGA DALGÅNGAR UPP TILL KARGA HÖGFJÄLL. IDAG, 6 ÅR SENARE, STÅR DE STADIGT KVAR OCH FLER OCH FLER VALLFÄRDAR ÅRLIGEN FÖR ATT TA DEL AV FUNÄSFJÄLLENS LEDSYSTEM FÖR TVÅHJULINGAR UNDER SOMMAR OCH HÖST.

Läs mer

cykel

Fjällturen – Sveriges vackraste MTB-lopp

FJÄLLTUREN GRUNDADES FÖR FYRA ÅR SEDAN, AV ANDERS BLOMQUIST, KÄND FRÅN SKIDVÄRLDEN, OCH MAGNUS RYDHULT VD CRIMESTOPPERS SWEDEN. BÅDA HAR ETT STORT INTRESSE FÖR SPORT OCH HAR CYKLAT MYCKET BLAND FJÄLLBJÖRKAR OCH HÖGFJÄLL. ATT FÅ DELA MED SIG UTAV DESSA VACKRA VYER MED FLER VAR DET SOM SATTE IGÅNG PROJEKTET FJÄLLTUREN.

Läs mer

fjallturen

Äventyr för hela familjen

SOMMAREN I FUNÄSFJÄLLEN BJUDER PÅ MASSOR AV UPPLEVELSER. FÖR LOUISE ÖSTBERG ÄR DET EN SJÄLVKLARHET ATT TA MED BARNEN PÅ ÄVENTYR.

Läs mer

familjeäventyr